Catà leg Col·lectiu de Biblioteques Excursionistes
Matèries
(3)
Refinar la cerca Interrogar fonts externes
La cuina tradicional de l'Alguer / Carlo Sechi
TÃtol : La cuina tradicional de l'Alguer Tipus de document : text imprès Autors : Carlo Sechi, Autor Editorial : L'Alguer : Obra cultural Data de publicació : 2008 Nombre de pà gines : 190 p. ll. : il. Dimensions : 21 cm Nota general : Als preliminars: Amb el contribut de la Regió Autonoma de la Sardenya Idioma : Català (cat) Matèries : Cuina ; Cuina mediterrà nia ; Receptaris Classificació : 641 Aliments i la seva preparació Permalink : ./index.php?lvl=notice_display&id=310410 La cuina tradicional de l'Alguer [text imprès] / Carlo Sechi, Autor . - L'Alguer : Obra cultural, 2008 . - 190 p. : il. ; 21 cm.
Als preliminars: Amb el contribut de la Regió Autonoma de la Sardenya
Idioma : Català (cat)
Matèries : Cuina ; Cuina mediterrà nia ; Receptaris Classificació : 641 Aliments i la seva preparació Permalink : ./index.php?lvl=notice_display&id=310410 Exemplars (1)
Codi de barres Signatura topogràfica Tipus de document Localització Secció Estat 13010000035379 641.5(450.88) Sec Llibre > 1960 Biblioteca Nacional de Catalunya Hospitalet - Sala CEC Disponible Descobrim la qualitat dels productes catalans / Jordi Garriga
TÃtol : Descobrim la qualitat dels productes catalans : [la nostra dieta mediterrà nia] Tipus de document : text imprès Autors : Jordi Garriga, Autor Editorial : Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca Data de publicació : 1993 Nombre de pà gines : 143 p. ll. : il. Dimensions : 28 cm Nota general : Col·leccionable de l'Avui
A la coberta: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i PescaIdioma : Català (cat) Matèries : Alimentació ; Catalunya ; Cuina mediterrà nia ; Dieta ; Mediterrà nia (Regió) Classificació : 613.2 Higiene de la alimentació. Dietètica Permalink : ./index.php?lvl=notice_display&id=4965 Descobrim la qualitat dels productes catalans : [la nostra dieta mediterrà nia] [text imprès] / Jordi Garriga, Autor . - Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 1993 . - 143 p. : il. ; 28 cm.
Col·leccionable de l'Avui
A la coberta: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Idioma : Català (cat)
Matèries : Alimentació ; Catalunya ; Cuina mediterrà nia ; Dieta ; Mediterrà nia (Regió) Classificació : 613.2 Higiene de la alimentació. Dietètica Permalink : ./index.php?lvl=notice_display&id=4965 Exemplars (1)
Codi de barres Signatura topogràfica Tipus de document Localització Secció Estat 13010000027435 613.2.03(460.23) Des Llibre > 1960 Biblioteca Nacional de Catalunya Hospitalet - Magatzem CEC Disponible El que menjava Josep Pla / BahÃ, Pere
TÃtol : El que menjava Josep Pla : les millors receptes de l'Empordà petit Tipus de document : text imprès Autors : BahÃ, Pere, Autor Menció d'edició : 2a ed Editorial : Barcelona : Columna Data de publicació : 1997 Col·lecció : Columna cuina núm. 2 Nombre de pà gines : 157 p. Dimensions : 23 cm ISBN/ISSN/DL : 84-8300-353-8 Idioma : Català (cat) Matèries : Cuina empordanesa ; Cuina mediterrà nia ; Receptaris Classificació : 641 Aliments i la seva preparació Permalink : ./index.php?lvl=notice_display&id=15099 El que menjava Josep Pla : les millors receptes de l'Empordà petit [text imprès] / BahÃ, Pere, Autor . - 2a ed . - Barcelona : Columna, 1997 . - 157 p. ; 23 cm. - (Columna cuina; 2) .
ISBN : 84-8300-353-8
Idioma : Català (cat)
Matèries : Cuina empordanesa ; Cuina mediterrà nia ; Receptaris Classificació : 641 Aliments i la seva preparació Permalink : ./index.php?lvl=notice_display&id=15099 Exemplars (1)
Codi de barres Signatura topogràfica Tipus de document Localització Secció Estat 13010000029643 641.5(083.12)(460.23EmA/B) Boh Llibre > 1960 Biblioteca Nacional de Catalunya Hospitalet - Sala CEC Disponible