Catà leg Col·lectiu de Biblioteques Excursionistes
Informació d'una col·lecció
Documents disponibles a la subcol·lecció (1)
Refinar la cerca Interrogar fonts externes

TÃtol : |
Llibre de la cuina catalana |
Tipus de document : |
text imprès |
Autors : |
Agulló, Ferran, Autor |
Menció d'edició : |
[3a ed.] |
Editorial : |
Barcelona : Alta Fulla |
Data de publicació : |
1978 |
Col·lecció : |
Biblioteca |
Subcol·lecció : |
Sèrie C núm. 1 |
Nombre de pà gines : |
295 p. |
ll. : |
il. |
Dimensions : |
22 cm |
ISBN/ISSN/DL : |
84-85403-02-9 |
Nota general : |
Facsím., 2a. ed., molt augm. Barcelona : Llibreria Puig i Alfonso, 1933
Reimpressions: 1979
Full adjunt amb sumari de l'ed. facsím. |
Idioma : |
Català (cat) |
Matèries : |
Cuina catalana ; Receptaris
|
Classificació : |
641 Aliments i la seva preparació |
Permalink : |
./index.php?lvl=notice_display&id=10808 |
Llibre de la cuina catalana [text imprès] / Agulló, Ferran, Autor . - [3a ed.] . - Barcelona : Alta Fulla, 1978 . - 295 p. : il. ; 22 cm. - ( Biblioteca. Sèrie C; 1) . ISBN : 84-85403-02-9 Facsím., 2a. ed., molt augm. Barcelona : Llibreria Puig i Alfonso, 1933
Reimpressions: 1979
Full adjunt amb sumari de l'ed. facsím. Idioma : Català ( cat) |  |
Exemplars (1)
|
13010000020421 | 641.5(460.23) Agu | Llibre > 1960 | Biblioteca Nacional de Catalunya | Hospitalet - Magatzem CEC | Disponible |